• Lorem ipsum

Verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij € 4,95 bezorgkosten. Voor verzendingen naar overige landen berekenen wij afwijkende verzendkosten, deze worden zichtbaar bij het afronden van de bestelling.

Ruilen en Retour
Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met het artikel, als je het artikel retour wilt sturen betaal je hiervoor geen kosten.

Sneeuwwinkel garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.

Zo retourneer je een artikel via PostNL
Wanneer je artikelen wilt retourneren, dien je een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. je ordernummer. Geef in deze mail aan wat je wenst te retourneren en of je dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Vul ook het bijgevoegde retourformulier zo volledig mogelijk in en voeg deze bij de zending. Je krijgt dan van ons een adreslabel toegestuurd welke je op je pakket kunt plakken. Deze lever je in bij een PostNL punt. Je krijgt daar een bevestiging van verzending mee, bewaar deze goed. Verzending is altijd voor het risico van de verzender. Tevens dien je het pakket degelijk te verpakken, liefst in de originele verpakking.

30 Dagen niet goed geld terug garantie.
Mocht een product binnen 30 dagen kapot gaan en wens je hiervoor geen nieuw product te ontvangen, dan kun je er ook voor kiezen dit product te ruilen voor een willekeurig ander product of te laten crediteren. Je kunt eenvoudig een mail sturen naar [email protected] o.v.v. je ordernummer. Geef in deze email aan wat je wenst te retourneren en of je dit wenst te ruilen of te laten crediteren.